Animaties als animerende aanspreking

Bewegende beelden, ze spreken aan. Dat is een vaststaand feit. Ook wij moeten toegeven dat we ons zeker meer aangesproken voelen als we een animatie of dergelijke kunnen bekijken (het kind in ons komt boven). Het is vaak sneller, actiever en bovendien ook nog leuk om zien – als het goed uitgewerkt wordt tenminste.

Daarom voorzien wij bij Krokant sinds kort ook sprekende animaties die perfect het verhaal van uw zaak vertellen. Wil je dat op een fotorealistische manier, of eerder geïllustreerd? Met overtuigende statistieken of een wervend verhaal? Laat maar horen, we zorgen er met plezier voor! Dit vanuit strategisch, tekstueel, grafisch en technisch opzicht, zodat het resultaat exact is wat je voor ogen had!

Als animator – en dan bedoel ik niet die overenthousiaste entertainende hunk aan het zwembad bij Club Med – zorg ik voor de uiteindelijke uitwerking van jouw animatie. Statisch wordt zo dynamisch. Muziekje eronder? Tuurlijk! Animaties, motion graphics of explainer videos zorgen voor een verhoogde betrokkenheid, en daar werk ik maar al te graag aan mee!

We gaan uit van jouw briefing en geven die op een bevallige manier vorm in de hoedanigheid van een animatie die ook over de tongen gaat. Hoe? Wel, dat start met de nodige brainstorms. We steken de koppen bij elkaar en laten onze ideeën de vrije loop. Van daaruit beginnen de copywriters aan de teksten, de grafici aan de look & feel en ik, ik werk die ideeën technisch uit. Vervolgens zitten we opnieuw samen om alles te finetunen. Het uiteindelijke resultaat kan je perfect gebruiken op jouw website, social media of in je showroom. Mensen kijken actief en steken zo op een ontspannende manier heel wat op van jouw bedrijf. Mission accomplished!

Bekijk daarom hierbij gerust enkele animaties die wij al mochten voorzien voor onze klanten. Dit gaat van een eerder eenvoudige logo-animatie tot volledig uitgewerkte explainer video’s. Heb je nog vragen over deze materie? We staan graag tot jouw dienst!

Geboeid door onze insights? Lees hier nog meer boeiende content!

Tijd om werk te maken van uw merk?

Contacteer ons