Campagnes om duimen en vingers bij af te likken

Uw aanbod vermarkten is een absolute noodzaak voor het bestaan van uw bedrijf. Good thing dat van een nood een deugd maken ingebakken zit in ons DNA. Dat komt dus helemaal slim! Maar hoe gaat marketing juist in z’n werk? Wat ons betreft planmatig en met sterke content, verspreid via zorgvuldig geselecteerde kanalen. En als het over kanalen gaat, dan is de term ‘communicatiemix’ nooit ver weg.

Doelgericht communiceren doen we via gepaste, maar ook gevarieerde media. Print, socials, SEA, direct mailing… noem maar op! Dit nemen we op in een gestructureerd mediaplan. De effectieve boodschappen krijgen dan weer methodisch vorm in een contentkalender. Beelden en boodschappen worden bedachtzaam ontwikkeld en afgevuurd richting de doelgroep. Daarna volgt de evaluatie. Zo wordt er zeer specifiek gekeken naar wat werkt en wat in een volgende fase geoptimaliseerd kan worden. Want ook wij zijn ons ervan bewust dat ROI geen hol begrip mag zijn.

Campagne / SEO / SEA / Social media / Display advertising / Direct mailing / Print / Animatie / Fotografie / Communicatieplan / Mediaplan / Contentplan / Nieuwsbrieven / Online marketing / Remarketing / Marketing funnel / Customer journey / Advertising

Marketing die u en uw publiek boeit

U bent een pro in uw sector, daar twijfelen wij geen seconde aan. We hechten daarom ook heel wat waarde aan uw gevoel en ervaring. Dat gevoel vullen wij aan met concrete facts & figures, en strategisch onderbouwde concepten. Wij weten namelijk hoe we uw doelgroep kunnen bereiken. Eens de theoretische kant van de zaak meer body heeft dan de gemiddelde bodybuilder, gaan wij aan de slag met de ontwerpen zelf. Via creatieve brainstorms, schetsen en aanpassingen toveren wij wat in onze hoofden zit om tot krachtige copy en sprekende designs, die samen uitmuntende campagnes vormen. We zorgen dat uw boodschap tot uiting komt hoe u en wij het willen, vanuit onze uiteenlopende perspectieven. Kortom: verbeelding, vertaling, verspreiding, verwerking –verdomme wat een resultaat.

Overtuigen is au fond geen kunst. Zorgen dat wat u aanbiedt in lijn ligt met hoe u het aanbiedt, is dat dan weer des te meer. Eens dat gefixt is, bingo!

Overtuigd dat wij kunnen overtuigen?

Contacteer ons