Wij wwweten wanneer webdesign werkt

Vandaag de dag is jouw online aanwezigheid al zo belangrijk als je fysieke vestiging. Een website of webshop die aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en vindbaar is, is daarom ook onontbeerlijk. Het doel? Leads genereren, zowel online als fysiek. Maar hoe overhalen we bezoekers om ook effectief contact op te nemen, langs te komen of online te kopen? Wel, door een alomvattend huzarenstukje af te leveren.

We steken onze koppen bij elkaar, waarbij we vanuit jouw verhaal en op basis van onze specialisaties de mogelijkheden bekijken. De copywriters gaan voor aansprekende teksten, de designers bekijken welke sfeer de website moet uitstralen, de marketeers buigen zich over de vindbaarheid en performantie, en de webdevelopers zorgen ervoor dat al die ideeën ook effectief ontwikkeld worden. Zo ontstaat een website of webshop die niet enkel mooi is, maar ook bijdraagt tot het verhoopte resultaat. Uiteraard kunnen we dat resultaat staven met de nodige statistieken, wat meer dan boeiende inzichten geeft!

Webdesign / Webdevelopment / Webshop / Landingspagina / SEO / SEA / E-commerce / Meta tags / Responsiveness / Google Analytics / Google My Business / Google Maps / Heatmaps / Usability research / CMS / UX / UI

Krokant is trots op de partnerships met onderstaande partijen

Combell
Flexmail
KMO-Portefeuille
Google
Thomas More

Online beleving, gebaseerd op gebruikservaring

Om écht te scoren met je website of webshop is het belangrijk dat alles smooth as a baby’s bottom verloopt. Zeg nu zelf, surf je verder op een site die onduidelijk is, verkeerde informatie bevat, er niet uitziet of trager is dan een bejaarde aan de kassa van de supermarkt? Wij alleszins niet. Als wij een website, webshop of landingspagina ontwikkelen dan streven wij steevast naar vindbaarheid, relevantie, beleving en call to action. Gewoon omdat dat zo hóórt. Dat jouw online uitvalsbasis er ook nog eens onberispelijk uitziet op elk scherm is wat ons betreft ook niet meer dan logisch. Jij blij, jouw bezoeker blij, Google blij, iedereen blij! Joy to the world!

We zouden hier een diepzinnige quote kunnen plaatsen over het belang van een goede website voor jouw bedrijf, maar wees eerlijk, je wéét hoe de vork in de steel zit.

Op zoek naar een waardevolle klik?

Contacteer ons