Woody Senses

Woody Senses

Woody Senses

Nature is yours. Dat is het motto van Woody Senses. Van crèmes tot verpakkingen, de volledige filosofie is er één met oog en zorg voor het milieu en de gezondheid. Verder is het esthetische aspect natuurlijk eveneens van uiterst belang. En zo passen de puzzelstukjes van Woody Senses en Krokant perfect in elkaar.

In een eerste fase werd het communicatieplan opgesteld, waarbij gekeken werd naar de mogelijkheden, wensen en markt. Van daaruit werd de frisse huisstijl ontworpen. De website gaf de eerste aanzet richting vermarkting, gevolgd door een goed gefundeerde en creatief uitgesproken campagne. De producten van Woody Senses, een absolute aanrader!

Toepassingen   Communicatie­plan - Logo - Huisstijl - Visitekaartje - Briefpapier & Envelop - E-mailhandtekening - Website

Ik werd altijd geholpen met een glimlach en met degelijk advies en een correcte service. Krokant en zijn medewerkers zijn een aanwinst voor iedereen die een idee heeft en hier een serieuze uitwerking voor zoekt, met de nodige knowhow.

Wouter Van Mechelen – Woody Senses

Kriebelt het?

Contacteer ons