De specialisten die tot uw dienst staan

Krokant is een fris en fruitig communicatiebureau met grootse ideeën. Ideeën die sinds 2014 door nauwe betrokkenheid en verhelderende creativiteit uitmonden in all-in communicatie. Oprichters Jeroen en Elisabeth zijn al jaren actief in de communicatiesector, zowel op gebied van studies als beroepsmatig. Ze worden bijgestaan door de knowhow en vastberadenheid van Carsten, Lore, Yani, Luna, Noa en Eline.

Jeroen

Jeroen

Founder - Account Manager

Laten we beginnen met Jeroen, accountmanager, copywriter en manusje-van-alles van het bureau. Naast zijn opleiding communicatiemanagement volgde hij verscheidene marketingcursussen en behaalde hij artistieke diploma’s muziek, woord, repertoirestudie, toneel etc.

In een vorig leven schopte hij het tot Kinderpremier van Vlaanderen, waardoor persaandacht hem niet vreemd is. Daarenboven verleende hij zijn stem aan tal van reclamespotjes. Hij was eerder actief als copywriter en communicatie­verantwoordelijke. Ondernemen zit hem in het bloed, net als muziek en de liefde voor goed eten.

Elisabeth

Elisabeth

Founder - Art Director

Al meer dan 10 jaar is Elisabeth actief in de grafische sector, met werkervaring bij de betere communicatie- en reclamebureaus. Tijdens haar studies publiciteit en communicatiemanagement viel haar werk meermaals in de prijzen.

Ze is een creatieve veelvraat, die zich als een kameleon doorheen het kleurige vormgevingslandschap beweegt. Haar verschillende gedaantes maken van haar de ideale art director. Verder is ze een kattenvrouw pur sang, die eveneens de culinaire geneugten des levens weet te appreciëren.

Carsten

Carsten

Web Designer - Web Developer

Carsten geeft bij Krokant het beste van zichzelf voor uw website en online communicatie. Hij deed ervaring op tijdens zijn studie grafische en digitale media met crossmedia-ontwerp als afstudeerrichting. Zijn werk als webdesigner werd eveneens — en volkomen terecht — naar waarde geschat.

Deze onvervalste metalhead headbangt zich zowel professioneel als in zijn vrije tijd een weg doorheen de wonderen van HTML-codes, websites, PHP, CSS en ga zo maar door. Als hij niet op een festival te vinden is, dan wel met een backpack op de Bärentrek in de Alpen. En oh ja, verrassing, hij eet graag!

Lore

Lore

Graphic Designer - Photographer

Mochten we astrologen zijn dan zouden we zeggen dat de komst van Lore in de sterren stond geschreven. Met haar behaalde bachelors in fotografie en grafische en digitale media kon ze namelijk al de nodige adelbrieven voorleggen. Haar talent valt dan ook af te leiden uit haar (foto)grafisch werk.

Lore houdt zich in haar vrije tijd bezig met de opvoeding van haar puppy, online shoppinglijstjes maken maar uiteindelijk niets kopen en koken. Mochten we muzikanten zijn dan zouden we zeggen dat dat laatste als muziek in onze oren klinkt.

Yani

Yani

Digital Marketeer - Copywriter

Sinds Yani bij Krokant landde, is ze bij ons als Digital Marketeer - Copywriter mee verantwoordelijk voor topteksten en markante marketing. Logisch, als je weet dat ze marketing en digital media management studeerde, en ook in die vakgebieden de nodige werkervaring heeft.

Deze occasionele fitnesser onderhoudt haar chakra’s tijdens menig yogasessie, voedt hongerige magen met haar kook- en bakkunsten en produceert liters zuurstof dankzij haar urban jungle. Verder gamet ze, indien mogelijk vergezeld van pizza of sushi. Sushi je maar, Yani is de ideale vrouw op de ideale plaats.

Luna

Luna

Digital Marketeer - Copywriter

Toen Luna binnentrad in de Orde van Krokant, drukte ze meteen haar stempel. Dat kan ook moeilijk anders met een master marketing & strategische communicatie op zak. Net als bij haar eerdere jobs richt ze zich hier op copywriting en digital marketing.

Luna was nog een ukkepuk toen ze met volleybal begon, en nu nog steeds speelt ze de pannen van het dak. Daarnaast kijkt ze ook graag naar Italiaans vrouwenvolleybal, films en series. Dit in combinatie met een lekker wijntje. Qua eten verlekkert ze zich op alles wat uit de zee komt, behalve tonijnsla. Nu, of dat integraal uit de zee te vissen valt, durven we te betwijfelen.

Noa

Noa

Graphic Designer - Motion Designer

Het jaar 2022 was nog maar enkele dagen oud toen Noa haar opwachting maakte bij Krokant. Pas afgestudeerd in de richting grafische en digitale media, maar wat een potentieel! Als Graphic Designer - Motion Designer versterkt ze ons team met haar punctualiteit, creativiteit en eigenzinnige kijk zowel in de breedte als de diepte. En als dat moet in de hoogte ook!

Ze houdt ervan om te Netflixen, al heeft ze de onhandige gewoonte om net bij seizoensfinales in slaap te vallen. Niet zelden wordt ze daarin bijgestaan door haar katten Guus, Basiel en Cesar. Hadden we het al over eten? Neen? Dan vermelden we nog graag dat Noa houdt van pizza en pasta, al mag ze dat eigenlijk strikt gezien niet eten. Can we hear a #yolo?

Eline

Eline

Strategic Marketeer - Copywriter

Het was onder het goedkeurend oog van een bescheiden lentezonnetje dat Eline haar plaats innam bij Krokant. Als Strategic Marketeer - Copywriter koppelt ze klanten aan kanalen, en boodschappen aan doelgroepen. En dat doet ze onder impuls van haar studie crossmedia management, vorige werkervaringen en ons gemotiveerd team.

Aangezien Eline niet goed niets kan doen, houdt ze zich bezig met fitness, golfen en haar sociale contacten onderhouden. Haar creatieve uitlaatklep vindt ze bij het ontwerpen van juweeltjes en sleutelhangers. Bovendien is ze een keukenprinses, waar wij maar al te graag van profiteren! Laat haar enkel niet bakken, want da’s niet haar cup(cake) of tea.

Vanuit ons creative agency in Boom – dat pal op de as tussen Antwerpen en Brussel ligt – werken wij aan talloze communicatie- en reclame-uitingen. Dit doen we bovenal graag, en bijna altijd in teamverband. Ieders specifieke kwaliteiten dragen zo bij tot het groter geheel, wat resulteert in een onnavolgbare synergie.

Ziet u ons zitten?

Contacteer ons