De specialisten die tot jouw dienst staan

Krokant is een fris en fruitig communicatiebureau met grootse ideeën. Ideeën die sinds 2014 door nauwe betrokkenheid en verhelderende creativiteit uitmonden in all-in communicatie. Oprichters Jeroen en Elisabeth zijn al jaren actief in de communicatiesector, zowel op gebied van studies als beroepsmatig. Ze worden bijgestaan door de knowhow en vastberadenheid van Carsten, Lore, Yani, Luna, Noa, Wim, Mathias, May en Maarten.

Jeroen

Jeroen

Founder - Account Executive

Laten we beginnen met Jeroen, Account Executive, copywriter en manusje-van-alles van het bureau. Naast zijn opleiding communicatiemanagement volgde hij verscheidene marketingcursussen en behaalde hij artistieke diploma’s muziek, woord, repertoirestudie, toneel etc.

In een vorig leven schopte hij het tot Kinderpremier van Vlaanderen, waardoor persaandacht hem niet vreemd is. Daarenboven verleende hij zijn stem aan tal van reclamespotjes. Hij was eerder actief als copywriter en communicatie­verantwoordelijke. Ondernemen zit hem in het bloed, net als muziek en de liefde voor goed eten.

Elisabeth

Elisabeth

Founder - Art Director

Al meer dan 10 jaar is Elisabeth actief in de grafische sector, met werkervaring bij de betere communicatie- en reclamebureaus. Tijdens haar studies publiciteit en communicatiemanagement viel haar werk meermaals in de prijzen.

Ze is een creatieve veelvraat, die zich als een kameleon doorheen het kleurige vormgevingslandschap beweegt. Haar verschillende gedaantes maken van haar de ideale art director. Verder is ze een kattenvrouw pur sang, die eveneens de culinaire geneugten des levens weet te appreciëren.

Carsten

Carsten

Web Designer - Web Developer

Carsten geeft bij Krokant het beste van zichzelf voor jouw website en online communicatie. Hij deed ervaring op tijdens zijn studie grafische en digitale media met crossmedia-ontwerp als afstudeerrichting. Zijn werk als webdesigner werd eveneens — en volkomen terecht — naar waarde geschat.

Deze onvervalste metalhead headbangt zich zowel professioneel als in zijn vrije tijd een weg doorheen de wonderen van HTML-codes, websites, PHP, CSS en ga zo maar door. Als hij niet op een festival te vinden is, dan wel met een backpack op de Bärentrek in de Alpen. En oh ja, verrassing, hij eet graag!

Lore

Lore

Graphic Designer - Photographer

Mochten we astrologen zijn dan zouden we zeggen dat de komst van Lore in de sterren stond geschreven. Met haar behaalde bachelors in fotografie en grafische en digitale media kon ze namelijk al de nodige adelbrieven voorleggen. Haar talent valt dan ook af te leiden uit haar (foto)grafisch werk.

Lore houdt zich in haar vrije tijd bezig met fitness, een of meerdere stapjes in de wereld zetten, online shoppinglijstjes maken maar uiteindelijk niets kopen en fancy stuff koken. Mochten we muzikanten zijn dan zouden we zeggen dat dat laatste als muziek in onze oren klinkt.

Yani

Yani

Digital Marketeer - Copywriter

Sinds Yani bij Krokant landde, is ze bij ons als Digital Marketeer - Copywriter mee verantwoordelijk voor topteksten en markante marketing. Logisch, als je weet dat ze marketing en digital media management studeerde, en ook in die vakgebieden de nodige werkervaring heeft.

Deze occasionele fitnesser onderhoudt haar chakra’s tijdens menig yogasessie, voedt hongerige magen met haar kook- en bakkunsten en produceert liters zuurstof dankzij haar urban jungle. Verder gamet ze, indien mogelijk vergezeld van pizza of sushi. Sushi je maar, Yani is de ideale vrouw op de ideale plaats.

Luna

Luna

Digital Marketeer - Copywriter

Toen Luna binnentrad in de Orde van Krokant, drukte ze meteen haar stempel. Dat kan ook moeilijk anders met een master marketing & strategische communicatie op zak. Net als bij haar eerdere jobs richt ze zich hier op copywriting en digital marketing.

Luna was nog een ukkepuk toen ze met volleybal begon, en nu nog steeds speelt ze de pannen van het dak. Daarnaast kijkt ze ook graag naar Italiaans vrouwenvolleybal, films en series. Dit in combinatie met een lekker wijntje. Qua eten verlekkert ze zich op alles wat uit de zee komt, behalve tonijnsla. Nu, of dat integraal uit de zee te vissen valt, durven we te betwijfelen.

Noa

Noa

Graphic Designer - Motion Designer

Het jaar 2022 was nog maar enkele dagen oud toen Noa haar opwachting maakte bij Krokant. Pas afgestudeerd in de richting grafische en digitale media, maar wat een potentieel! Als Graphic Designer - Motion Designer versterkt ze ons team met haar punctualiteit, creativiteit en eigenzinnige kijk zowel in de breedte als de diepte. En als dat moet in de hoogte ook!

Ze houdt ervan om te Netflixen, al heeft ze de onhandige gewoonte om net bij seizoensfinales in slaap te vallen. Niet zelden wordt ze daarin bijgestaan door haar kat Féline. Hadden we het al over eten? Neen? Dan vermelden we nog graag dat Noa houdt van pizza en pasta, al mag ze dat eigenlijk strikt gezien niet eten. Can we hear a #yolo?

Wim

Wim

Web Designer - Web Developer

Met 21 jaar ervaring in webdesign op zijn teller, maakte Wim zijn opwachting bij Krokant. Na een hele boterham studies zoals informatica, multimedia, commercieel webverkeer en interactive multimedia & design ontwikkelde hij een carrière bij (web)bureaus die aansloten bij zijn visie en persoonlijkheid. Een webroutinier pur sang, dus (da’s Frans)!

Als hij eens niet achter zijn computer zit om websites te bouwen, dan wel om elektronische muziek te componeren en producen. Offline vind je hem omringd door vrouw en kind tijdens gezellige gezinsmomentjes, al dan niet genietend van dimsum of gratin dauphinois, zijn favoriete gerechten. Al slaat hij een goeie rundscarpaccio ook niet af. En gelijk heeft hij!

Mathias

Mathias

Graphic Designer - Motion Designer

Met de toevoeging van Mathias werd de enclave van AP Hogeschool-studenten (en vooral talenten) nog wat groter bij Krokant. Bij AP studeerde hij grafische en digitale media, met crossmedia-ontwerp als afstudeerrichting. Hier breide hij nog een jaar motion design aan. En nu is hij Graphic Designer - Motion Designer bij Krokant. Coincidence? We think not.

Aangezien hij vrienden heeft, spreekt hij hier al eens graag mee af. Dat mag gerust op café zijn, of tijdens een spelletjesavond. Verder haalt hij zijn innerlijke Jimi Hendrix graag boven op zijn gitaar, gamet hij en houdt hij van de usual suspects als netflixen en muziek luisteren. Zijn favoriete eten? Vol-au-vent, stoofvlees of steak. De rode draad? Frietjes dabei!

May

May

Graphic Designer - Motion Designer

Toen May op haar elektrische fiets kwam aanrijden bij Krokant, had ze in de ene fietszak een masterdiploma grafisch ontwerp van de Academie voor Beeldende Kunsten van Antwerpen mee. In de andere enkele jaren ervaring en veel goesting om haar creatief te laten gelden, wat van haar een zeer gewaardeerde Graphic Designer - Motion Designer maakt.

Als ze in haar vrije tijd niet in de fitness werkt aan een gezonde geest in een gezond lichaam, dan beeldt ze lichamen af in de Tekenacademie. Of ze amuseert zich met vrienden op een technofeestje. Daarnaast leert ze volop Japans. Geen wonder dat ze op het menu liefst ramen noodles of verse gyoza’s ziet staan!

Maarten

Maarten

Strategic Marketeer - Copywriter

Zodra Maarten de deur openzwaaide bij Krokant, werkte zijn enthousiasme aanstekelijk, en zijn werk enthousiasmerend. Als Strategic Marketeer - Copywriter put hij inspiratie uit zijn studie marketing aan de KdG hogeschool, en zijn eerdere freelance ervaringen. Daarnaast richtte hij met YMI ook zomaar even een eigen drankmerk op.

Zijn leven is een ode aan de muziek, die hij zoekt, beluistert of draait onder de noemer van Rozevelt. Over zijn favoriete gerecht moet hij welgeteld een tiende van een seconde nadenken. Als je Maarten ceviche voorschotelt, is de kans groot dat er een hechte vriendschapsband ontstaat!

And you?

Word jij onze nieuwe collega?

Las je onze biografieën, en denk je dat je ons kan verrijken met jouw persoonlijkheid en professionele vaardigheden? Wil je deel uitmaken van een team dat uitmunt in communicatie, slappe lachen en boefkicks?

Vul dan onze vacature in, of solliciteer lekker spontaan als designer, marketeer, copywriter, webontwikkelaar of allround communicatief wonder!

Ontdek onze jobs

Vanuit ons creative agency in Boom – dat pal op de as tussen Antwerpen en Brussel ligt – werken wij aan talloze communicatie- en reclame-uitingen. Dit doen we bovenal graag, en bijna altijd in teamverband. Ieders specifieke kwaliteiten dragen zo bij tot het groter geheel, wat resulteert in een onnavolgbare synergie.

Zie jij ons zitten?

Contacteer ons