De specialisten die tot uw dienst staan

Krokant is een fris en fruitig communicatiebureau met grootse ideeën. Ideeën die door nauwe betrokkenheid en verhelderende creativiteit uitmonden in all-in communicatie. Zaakvoerders Jeroen Merckx en Elisabeth Vereeck zijn al jaren actief in de communicatiesector, zowel op gebied van studies als beroepsmatig. Ze worden bijgestaan door de knowhow en vastberadenheid van Carsten, Tess, Lore en Kenzo.

Jeroen Jeroen

Jeroen

Zaakvoerder - Accountmanager

Laten we beginnen met Jeroen, accountmanager, copywriter en manusje-van-alles van het bureau. Naast zijn opleiding communicatiemanagement volgde hij verscheidene marketingcursussen en behaalde hij artistieke diploma’s muziek, woord, repertoirestudie, toneel etc.

In een vorig leven schopte hij het tot Kinderpremier van Vlaanderen, waardoor persaandacht hem niet vreemd is. Daarenboven verleende hij zijn stem aan tal van reclamespotjes. Hij was eerder actief als copywriter en communicatie­verantwoordelijke. Ondernemen zit hem in het bloed, net als muziek en de liefde voor goed eten.

Elisabeth Elisabeth

Elisabeth

Zaakvoerder - Art Director

Al van haar 14 jaar is Elisabeth actief in de grafische sector, waarbij ze werkervaring opdeed bij de betere communicatie- en reclamebureaus. Tijdens haar studies publiciteit en communicatiemanagement viel haar werk meermaals in de prijzen.

Ze is een creatieve veelvraat, die zich als een kameleon doorheen het kleurige vormgevingslandschap beweegt. Haar verschillende gedaantes maken van haar de ideale art director. Verder is ze een kattenvrouw pur sang, die eveneens de culinaire geneugten des levens weet te appreciëren.

Carsten Carsten Carsten

Carsten

Webdesigner - Webdeveloper

Sinds begin 2017 geeft Carsten bij Krokant het beste van zichzelf voor uw website en online communicatie. Hij deed ervaring op tijdens zijn studie grafische en digitale media met crossmedia-ontwerp als afstudeerrichting. Zijn werk als webdesigner werd eveneens — en volkomen terecht — naar waarde geschat.

Deze onvervalste metalhead headbangt zich zowel professioneel als in zijn vrije tijd een weg doorheen de wonderen van HTML-codes, websites, JavaScript, CSS en ga zo maar door. Als hij niet op een festival te vinden is, dan wel met een backpack op de Bärentrek in de Alpen. En oh ja, verrassing, hij eet graag!

Tess Tess Tess

Tess

Copywriter - Digital Marketeer

In de zomer van 2018 zette Tess voet aan wal bij Krokant. Vanuit haar professionele en educatieve achtergrond – ze studeerde af in de richting taal- en letterkunde – is ze de ideale digital marketeer, annex copywriter. Haar tomeloze inzet heeft ook betrekking op haar vrije tijd, waarbij ze zich vol toewijding blijft verdiepen in e-commerce. Meer bepaald in online shoppen.

Actief voetballen en joggen maakt dat Tess het schoolvoorbeeld is van een gezonde geest in een gezond lichaam. Om de match compleet te maken: ze houdt van katten en eten. Niet noodzakelijk in die volgorde of gelinkt aan elkaar.

Lore Lore

Lore

Grafisch Ontwerper - Fotograaf

Het was zomer in het jaar 2020 toen Lore haar opwachting maakte bij Krokant. Mochten we astrologen zijn dan zouden we zeggen dat haar komst in de sterren stond geschreven. Met haar behaalde bachelors in fotografie en grafische en digitale media kon ze namelijk al de nodige adelbrieven voorleggen. Haar talent valt dan ook af te leiden uit haar (foto)grafisch werk.

Lore houdt zich in haar vrije tijd bezig met de opvoeding van haar puppy, online shoppinglijstjes maken maar uiteindelijk niets kopen en koken. Mochten we muzikanten zijn dan zouden we zeggen dat dat laatste als muziek in onze oren klinkt.

Kenzo Kenzo

Kenzo

Webdesigner - Animator

Toen Kenzo Krokant in augustus 2020 vervoegde, was meteen duidelijk wat hij te bieden heeft. Niet enkel webdesign en webdevelopment zijn zijn cup of tea (al drinkt hij geen thee), ook in animeren is hij bijzonder onderlegd. Die skillset behaalde hij door zijn studie interactive multimedia design en bij eerdere jobs als webdesigner en leerkracht multimedia.

Als hij niet achter zijn bureau zit om prachtige websites en animaties te fixen, vind je hem op het volleybalterrein of in de fitness. Daarnaast gaat hij graag lopen (maar niet van zijn verantwoordelijkheden). En last but not least: Kenzo houdt van een goed potje koken (lees: lekker eten proberen maken). En dat laten wij hem graag bewijzen!

Vanuit ons creative agency in Boom – dat pal op de as tussen Antwerpen en Brussel ligt – werken wij aan talloze communicatie- en reclame-uitingen. Dit doen we bovenal graag, en bijna altijd in teamverband. Ieders specifieke kwaliteiten dragen zo bij tot het groter geheel, wat resulteert in een onnavolgbare synergie.

Ziet u ons zitten?

Contacteer ons