WarmWool Logo

Marke­ting die een knus gevoel geeft

WarmWool biedt zo veel meer dan een exclusieve wollen plaid. Het schenkt gezelligheid, stijl, een upgrade van uw interieur met een meer dan bewuste twist. De wol wordt zorgvuldig uitgekozen en handgeweven in het Verenigd Koninkrijk. De originele doch stijlvolle ontwerpen zijn een streling voor het oog en bieden het cachet dat u verwacht van een plaid van WarmWool. Dat idee brachten wij over in de communicatie van dit Europese merk.

Een huisstijl voor een huis met stijl

Een bedrijf of product vertegenwoordigen maakt altijd meer indruk met klassevolle printuitwerkingen. Zo ook bij WarmWool. Daarom besteedden we onze tijd aan flyers, catalogi en beurscommunicatie. En de plaids zelf? Die arriveerden in een door ons ontworpen doos. Indruk maken doe je zo!

Klassevolle fotografie

Exclusieve plaids horen gefotografeerd te worden op een manier die van standing blijk geeft. En daar hoort dan ook een chique omgeving bij. Of wat dacht u van een statig kasteel of vijfsterrenhotel met trendy interieur? Als setting kan dat tellen, waardoor de wollen plaids mooi tot hun recht komen. Deze fotografie - zowel van Krokant als Lauranne Mariën Photography - vormt dan ook de basis van de communicatie, zodat de designs van de plaids het best voor zich kunnen spreken.

Online campagnes met een doel

Alle wegen leiden naar… de webshop van WarmWool! We ontwikkelden de webshop vanuit het idee om het merk op de kaart te zetten, en de verkoop te stimuleren. Logisch, aangezien WarmWool geen fysieke verkooppunten heeft. Om geïnteresseerden richting de webwinkel te krijgen, verdiepten we ons in de zoekwoordanalyse en stelden we de SEO op punt. Van daaruit volgde de SEA, displayadvertenties, organische en branded social mediaposts en direct mailing. Ondertussen werden ook verschillende persberichten de wereld ingestuurd, wat voor welgekomen free publicity zorgde. Door continu te tracken, analyseren, evalueren en bijsturen, kregen en hielden we WarmWool waar het hoort; hoog bovenaan de zoekresultaten.

WarmWool

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons