Wij gingen aan het werk met transparante jaarverslagen

Wij gingen aan het werk met transparante jaar­verslagen

Wij gingen aan het werk met trans­parante jaar­verslagen

Iedereen kent VDAB wel. De organisatie brengt werkgevers en werkzoekenden actief dichter bij elkaar. Daarenboven biedt het een toonaangevend platform om relevante opleidingen te volgen. Zo heeft VDAB een sterke hand in allerhande sectoren, en de Belgische arbeidsmarkt. En wij? Wij hebben een sterke hand in de grafische projecten die VDAB uitbesteedt.

En alles beweegt, ook in het jaarverslag

Cijfers, doelstellingen, evoluties en evaluaties… Om deze zwaardere materie bevattelijk maar toch correct te kunnen voorstellen, voorzagen wij van Krokant de laatste jaarverslagen voor VDAB. Zodra concepten gecreëerd en gekozen zijn, vullen we die in met de juiste info. Infographic hier, toepasselijke foto daar. Steeds met oog voor detail, marges, uitlijning en luchtigheid.

De verscheidene edities zijn verfrissend maar toch uniform. Zo vormen ze performante en nuttige naslagwerken om steeds naar het summum te kunnen streven. Grote foto’s, tekstblokken en voldoende witruimte wisselen elkaar af. De lezer vindt aangename variatie terug in de infographics en andere grafische elementen.

VDAB

Presenteren met stijl

Om de jaarverslagen ook in stijl te kunnen voorstellen aan relevante stakeholders, ontwierpen wij een bijpassende presentatie. De synopsis van de volledige inhoud wordt to the point weergegeven, wat een handige leidraad is bij presentaties.

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons