Serene en klassevolle communicatie

Serene en klasse­volle communi­catie

De Ruyte Uitvaartzorg

Uitvaartzorg De Ruyte is al jaar en dag een toonaangevend uitvaartcentrum in Klein-Brabant en het Waasland. Met vestigingen in Puurs-Sint-Amands, Bornem, Temse, Belsele en Sint-Pauwels verzorgt het uitvaarten die mensen op de mooist mogelijke manier eren. En dat verdient dan ook de mooist mogelijke communicatie. Steeds vanuit een respectvolle, serene en menselijke kijk. Praten met en luisteren naar is daarbij een logische eerste stap, die gevolgd wordt door een duidelijk communicatieplan. We werkten tal van zaken uit zoals de website, corporate image en identity, campagnes, magazines, advertenties, uitnodigingen, social mediaposts, fotografie, gevelcommunicatie en ga zo nog maar even door. Daarbij zijn afgelijnde concepten onontbeerlijk.

De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg

Herinnering doet leven

Van opendeurdag tot opening en van heropening tot jubileum. Dergelijke momenten kunnen uiteraard niet zomaar voorbijgaan. Daarom is het niet meer dan normaal dat we dergelijke mijlpalen in de kijker zetten. Daarbij zijn herinneringen troef, want die doen leven. Deze herinneringen leggen we vast op de gevoelige plaat, in diepgaande copywriting en digitale en gedrukte uitwerkingen. In deze campagnes kom je meer te weten over de waarden en normen van Uitvaartzorg De Ruyte, de geschiedenis van de zaak en wat de mensen raakt. Want we vergeten allerminst dat het om mensen draait.

De Ruyte Uitvaartzorg

Steeds aan uw zijde voor het webdesign

Uitvaartzorg De Ruyte staat aan uw zijde. En dat niet enkel figuurlijk, maar ook letterlijk. Dit wordt nog duidelijker met de nieuwe website, die niet enkel voldoet aan alle noodzakelijke moderniteiten, maar ook gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Zo is de online aanwezigheid van Uitvaartzorg De Ruyte ook online gegarandeerd en kunnen mensen zelfs digitaal condoleren en bloemen kopen. Mee met de tijd zijn heet dat!

De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg

Is jouw merk ook aan vernieuwing toe? Of heb je een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons