Een activerende gezondheids­campagne

Een activerende gezond­heids­campagne

Een active­rende gezond­heids­campagne

U kent het zelf misschien ook. U zit dagenlang achter uw bureau en aan vergadertafels gekluisterd, waardoor u ’s avonds – al dan niet met het schaamrood op de wangen – tot het besef komt dat de hoeveelheid beweging die u die dag had gelijk is aan die van een kip in een legbatterij. U bent niet alleen! Daarom ontwikkelden wij in samenwerking met Logo Antwerpen een activeringscampagne voor op kantoor. Meer bepaald een spelvorm voor tijdens vergaderingen.

Kaartje leggen op kantoor

Vele managers, CEO’s of andere oversten lijden aan meetingitis, een onstilbare drang om te vergaderen. Om deze (en andere) vergaderingen draaglijker, maar ook gezonder te maken, bestaat er nu een kaartspel dat daarbij helpt. ‘Vermijd lang stilzitten tijdens een vergadering’ is de leuze. Door eenvoudige opdrachtjes wordt u aangezet om recht te staan, te bewegen of simpele krachtoefeningen te doen.

Niet zomaar een kaartspel

Aan dit afgewerkt resultaat gaat uiteraard een heel proces vooraf. Vanuit een eerste briefing volgden conceptuele brainstorms over kapvormen, groottes, illustraties, vormgeving en noem maar op. Uiteindelijk werd een kaartspel uitgedacht en vervolgens ontworpen. De verpakking om het pakketje te verzenden wordt tweeledig gebruikt. Enerzijds dus als verzenddoosje, anderzijds als kaartspelhouder. Zo trekt het kaartspel meteen de aandacht als het op een vergadertafel staat.

Ondertussen doet het kaartspel van Logo Antwerpen dienst als activatietool bij tal van organisaties over heel Vlaanderen. En u? Bewoog u vandaag al genoeg?

Logo Antwerpen

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons