Wees gezeten en geniet van onze creaties

Living Plus

Living Plus verkeerde een tijd terug in uitverkoopmodus. Daarop werd deze meubel- en interieurzaak overgenomen door een jong team interieurspecialisten. Die nieuwe wind moest ook doorheen de communicatie waaien. Daarom startten we bij Krokant met de rebranding van dit project, gebaseerd op een geraffineerd communicatieplan. Een minimale aanpassing van het logo transformeerde de look & feel van oubollig naar klassevol, zonder de herkenbaarheid van de succesjaren te verliezen. Hierop werd de verdere huisstijl gebouwd. Briefpapier, envelop, visitekaartjes, stickers… Noem maar op!

Living Plus

Instore communicatie voor een betere omzet

In en rond de toonzaal van Living Plus is aantrekkelijke communicatie onontbeerlijk. Als u langs de Rijksweg in Dendermonde rijdt, heeft u een mooi zicht op de interieurwinkel. Vlaggen, spandoeken, raambestickering en belettering trekken de aandacht op een klassevolle manier. Eens binnen in de zaak voorzagen wij prijstags, tafeldisplays, folders, brochures en ga zo maar door.

Living Plus
Living Plus
Living Plus

Een website ter inspiratie

Op zoek naar een zetel die niet enkel uw interieur een boost geeft maar ook comfortabel zit – en ligt? Droomt u al lang van een tafel van Bosq, een tapijt op maat of strakke jaloezieën? Doe inspiratie op via de website van Living Plus en raak helemaal verkocht door de eindeloze mogelijkheden.

Living Plus
Living Plus

Actie reactie

Kenmerkend aan Living Plus zijn de kortingsacties. Om deze in de kijker te zetten, riepen wij tal van campagnes in het leven. Op printvlak gebeurt dit met actiefolders en brochures, online via direct mailings, nieuwsbrieven, social mediacampagnes, online bannering en tekstadvertenties. Al deze herkenbare, knappe en stijlvolle communicatie onderstreept het trendy karakter van Living Plus. Hierdoor is deze slapende reus wakkerder dan ooit!

Living Plus
Living Plus
Living Plus
Living Plus

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons