Een goed boek van jongeren, voor jongeren

Seks, verslavingen, relaties, social media… Het zijn maar enkele topics waar jongeren mee bezig zijn maar vaak ook vragen bij hebben. Stad Sint-Niklaas ontwikkelde daarom GOE?!, een kanaal voor jongeren dat als spreekbuis en informatietool fungeert. GOE?! bundelt alles wat jongeren moeten weten om jong te zijn. En wij weten hoe we die boodschap tot bij deze jeugdige doelgroep kunnen brengen.

Alles GOE?! met de huisstijl?

Jongeren zijn visueel ingesteld. Een goeie visual brand identity was dan ook de logische eerste stap voor GOE?!. Jeugdig als we zijn, was het voor ons geen complexe opgave om ons in de leefwereld van jongeren te begeven. Het mag gerust wat schreeuweriger, kleurrijk en illustratief. Een hashtag kon uiteraard niet ontbreken, want wij zijn #SoDamnCool en #PrilleDertigersZijnOokNogJong.

Met GOE?! boekt de jeugd vooruitgang

Eens de branding er stond, waren we klaar voor het vervolg: een boekje met antwoord op de meest prangende vragen. Alle onderwerpen die top of mind bij jongeren zijn maar waarop toch nog wat taboe rust, komen aan bod in deze publicatie. Bovendien krijgen de jongeren ook goeie tips en relevante adressen mee, wat ervoor zorgt dat ze altijd weten waar naartoe. Een leuk project voor ons, een waardevol boekje voor de jeugd in Sint-Niklaas!

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons