Gemeen­telijke commu­nicatie, gemoede­lijke sfeer

Gemeente Bornem

Bij Krokant zetten wij ons ook met een ontketend enthousiasme in voor gemeentelijke communicatie. Een voorbeeld daarvan is de gemeente Bornem. Hallo Bornem is het magazine van deze groene gemeente dat door ons ontworpen wordt en elk kwartaal in de bus van de Bornemnaar valt. Het zit boordevol info die elke inwoner van Bornem moét weten. Verder staat het bol van interessante weetjes en interviews die het informatieblad de nodige luchtigheid verlenen.

Hallo Bornem!

Wij voorzien met graagte de lay-out en opvolging van dit gemeentelijk magazine. Passend binnen de Bornemse huisstijl, met toch steeds voldoende verfrissende accenten. De lijnen uittekenen, schikken en herschikken, visueel element hier, aansprekende titel daar. De nauwe samenwerking met de gemeente stelt ons in staat om op korte termijn een volledig afgewerkt resultaat te kunnen voorstellen. Zo blijft iedereen mooi op de hoogte van het reilen en zeilen in deze prachtige Klein-Brabantse gemeente!

De Buurtkar

Ecoso, Sociaal Huis Bornem, Provincie Antwerpen en wij van Krokant sloegen de handen in elkaar voor De Buurtkar, een mobiele kruidenierszaak en zoveel meer. Het helpt minder mobiele mensen inkopen doen, papierwerk in orde te krijgen en zorgt voor het verhoopte sociale contact. Krokant dacht en werkte uit, met een meer dan geslaagd resultaat in de vorm van een logo en baseline, flyers, deurhangers en de bekleding van de kar zelf.

Het bleek een enorm succes, want door het project van De Buurtkar kreeg Bornem de titel van Sociaalste Gemeente van Vlaanderen! Door dit uitstekende resultaat houden andere geïnteresseerde gemeentes dit pilootproject nauwlettend in de gaten. Het 'Lekker Buurten' wordt ongetwijfeld vervolgd!

Gemeente Bornem

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons