Een huisstijl waar structuur centraal staat

Ecoos

Opgeruimd staat netjes! Ecoos helpt u om structuur in uw leven te krijgen. Want orde in uw omgeving, boekhouding of op uw werk zorgt ervoor dat u tijd heeft voor de belangrijke zaken des levens. En omdat wij achter zo’n initiatieven staan, leggen we ons gewicht maar wat graag in de schaal om de communicatie van Ecoos al even ordelijk naar buiten te brengen.

Ecoos

Een communicatieplan om doelbewust van start te gaan

Vooraleer we aan de slag gingen voor Ecoos werkten we een communicatieplan uit. De vragen wie, wat, waar, wanneer, hoe en waarom werden zo duidelijk beantwoord. We richtten ons vnl. richting zelfstandigen die meer tijd willen vinden. Dit kan door betere structuren. Ook in het logo vindt u deze symboliek terug. Strakke, duidelijke lijnen die toch ietwat out of the box durven zijn. Want ook out of the box denken zorgt ervoor dat u vaak net meer durft structureren en schematiseren. Deze theorie stelde ons in staat om zo efficiënt mogelijk te communiceren. De identiteit van Ecoos kreeg op deze manier mee vorm, wat uiteindelijk leidde tot een huisstijl die naadloos aansluit bij de filosofie van Ecoos.

Ecoos
Ecoos
Ecoos

Ook online overzichtelijk

De website van Ecoos wordt gekenmerkt door de overlappende vlakken en kaders, die duidelijk gebaseerd zijn op het logo. Ze vormen een speelse en atypische touch aan de verder cleane website. Dit zorgt ervoor dat de website niet enkel de nodige informatie verleent maar ook een deugd is om naar te kijken. Uw ogen zullen u dankbaar zijn!

Ecoos
Ecoos

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons