DUCK Logo

Packa­ging voor de trouwe viervoeter

DUCK

DUCK maakt hondenvoer dat zo dicht mogelijk aansluit bij de natuur. Natuurlijke en verse producten zijn de basis van het voer waar honden massaal bij likkebaarden. Want echte honden verdienen écht voer, toch? Hierdoor is DUCK al sinds 1970 pionier voor wat rauw hondenvoer betreft. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat uw hond op wedstrijden, shows of recreatief het beste uit zichzelf naar boven kan halen. Wat Krokant hiermee te maken heeft? Wel, wij zorgden voor de logo-aanpassing en de verdere huisstijl, waaronder bijvoorbeeld de verpakkingen, bekleding van de vriezers en ga zo maar door!

DUCK

Verpakking die uit de rekken gepakt wordt

De rebranding die wij voor DUCK deden, onderscheidt zich in meer dan alleen het logo. Akkoord, ook het logo namen we onder handen, maar dat was lang niet alles. Zo zorgden wij voor alle nieuwe verpakkingen van DUCK, en dat zijn er heel wat. Per soort voorzagen we verschillende kleurtinten, waardoor u in één oogopslag het juiste voer uit de koeling neemt.

DUCK

Promotiemateriaal om opgemerkt te worden

In de winkel is het als merk van groot belang om gezien en uiteindelijk ook gekozen te worden. Daarom ontwierpen wij tal van POS- en promomateriaal voor DUCK, zodat hun producten de aandacht krijgen die ze verdienen. Aangezien het voer van DUCK gekoeld moet worden, begon dat dus met diepvriesbestickering. Andere uitwerkingen zijn dozen, rugzakjes, spandoeken en ga zo maar door.

DUCK
DUCK
DUCK
DUCK

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons