Commu­nicatie die er spic en span uitziet

Concor Group onderscheidt zich in twee entiteiten: Concor Facility Services en Concor Landscaping. Waar Facility Services zich richt op schoonmaak, glaswas en facility management, is Landscaping er voor al uw groenonderhoud en tuinaanleg. En wij zijn er om dit alles mooi en bewust naar buiten te brengen, gebaseerd op een genuanceerd communicatieplan. Online uitingen en offline uitwerkingen gaan hand in hand, of het nu om campagnes of huisstijl gaat.

Concor

Een uniforme huisstijl voor elke divisie

Dat Concor Landscaping bij Concor Facility Services hoort en vice versa, wordt al duidelijk door de naam. Toch is het belangrijk om beide divisies voldoende eigenheid te geven, zonder de uniformiteit tussen deze merken uit het oog te verliezen. Met logisch en doelbewust kleur- en elementgebruik voorzagen we Concor Group, Concor Facility Services en Concor Landscaping van een passende corporate image. De gevarieerde dragers voor op kantoor of bij de klant baden in herkenbaarheid.

Concor
Concor
Concor

Wegwijs via de website

Om de structuur en het aanbod van Concor Group te verduidelijken, is een overzichtelijke website onontbeerlijk. Deze verduidelijking wordt al bij het binnenkomen gemaakt. Er kan onder Concor Group doorgeklikt worden naar Concor Facility Services en Concor Landscaping. Beide websites staan bol van informatie en call to action. Zo is het voor bezoekers een interessant online bezoek en wordt er ook effectief actie gegenereerd.

A voor animatie

Mensen zien graag bewegende beelden. En daarop spelen wij in bij Concor. Om de werking van het bedrijf te kaderen en hun waarden kenbaar te maken, ontwikkelden wij toepasselijke animaties. Dit zet aan om te lezen, kijken en herkennen. Soms volstaat een stilstaand beeld namelijk niet, en ook dan schieten wij in actie!

Employer branding for the win

Omdat goede werknemers vinden de basis van succes is, zetten wij voor Concor sterk in op employer branding. We zorgden voor aansprekende vacatures die kandidaten meteen het juiste gevoel meegeven. Ook op de socials is een blijk van vertrouwen ten aanzien van de huidige werknemers een motivatie om van start te gaan bij Concor.

Concor
Concor

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons