Allround communicatie die straalt als
de zon

Allround commu­nicatie die straalt als de zon

ASBL Showroom

Op zoek naar een terrasoverkapping, zonwering, nieuwe ramen en deuren of rolluiken? Dan is de 2.0-versie van ASBL exact wat u zoekt! De overname door jonge, gemotiveerde mensen vroeg om professionele omkadering op vlak van communicatie en marketing. Joehoe, daar zijn we dan! Vanaf het eerste moment kregen wij het volste vertrouwen, waardoor we van ASBL een modern, aanwezig en wakker merk maakten. En dat onderhouden wij dagdagelijks met zonovergoten campagnes via alle relevante on- en offline kanalen.

Rebranding met oog op visibiliteit

De bekendheid van de naam was de reden dat die ongewijzigd bleef, verder gingen we met een respectvolle grove bezem door de look & feel van ASBL. Het logo werd opgefrist en kreeg de nodige symboliek mee, er werd gekozen voor een herkenbaar lettertype, duidelijke en contrasterende kleuren en een baseline die doorheen de communicatie terugkeert. Want als het comfort van de klanten ook écht de trots van ASBL is, dan mag dat toch duidelijk tot uiting komen? Alle dragers werden geüniformeerd en onderstrepen de vakkundigheid van ASBL.

ASBL Raamdecoratie

Marketing met doelen

Of het nu om print, POS-communicatie of digitale media gaat, ASBL is alleszins goed voorzien! Van showroom tot straatbeeld, van tastbaar tot virtueel, we laten ASBL graag zien! En dat levert op. Zowel de awareness als de uiteindelijke verkoop kende een aanzienlijke boost, wat de investering in onze clevere communicatie meteen verantwoordde. Bovendien resulteerde dit in een langdurige samenwerking met Krokant, dat volledig ingebakken zit in de flow van ASBL.

Een website als werkinstrument

Het aanbod dat ASBL verdeelt is zo ruim, dat een overzichtelijke website onontbeerlijk is. Daar vinden geïnteresseerden niet enkel info en inspiratie, ze kunnen ook op een transparante en gestroomlijnde manier offerte aanvragen. Makkelijk voor hen, en voor ASBL, dat nu op een overzichtelijke en snelle manier z’n klanten zo spoedig mogelijk kan verderhelpen. Een knap staaltje gebruiksvriendelijkheid en call to action, naast de onmiskenbare schoonheid en vindbaarheid.

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons