Een sereen en klassevol magazine

De Ruyte Uitvaartzorg

De Ruyte Uitvaartzorg is al jaar en dag een toonaangevend uitvaartcentrum in Klein-Brabant en het Waasland. Met vestigingen in Puurs-Sint-Amands, Bornem, Temse, Belsele en Sint-Pauwels verzorgt het uitvaarten die mensen op de mooist mogelijke manier eren. En dat verdient dan ook de mooist mogelijke communicatie. Steeds vanuit een respectvolle, serene en menselijke kijk. Praten met en luisteren naar is daarbij een logische eerste stap, die gevolgd wordt door een duidelijk communicatieplan. We werkten tal van zaken uit zoals brochures, magazines, advertenties, uitnodigingen, social mediaposts, fotografie en gevelbanners. Daarbij zijn afgelijnde concepten onontbeerlijk.

De Ruyte Uitvaartzorg

Herinnering doet leven

25 jaar De Ruyte Uitvaartzorg, dat kan uiteraard niet zomaar voorbijgaan. In dat opzicht is het niet meer dan normaal dat we dit jubileum in de kijker zetten. Daarbij zijn herinneringen troef, want die doen leven. Herinneringen leggen we vast op de gevoelige plaat, in diepgaande interviews en in een magazine dat op een eerbiedige manier teaset. Doorheen het magazine komt u meer te weten over de waardes en normen van De Ruyte Uitvaartzorg, de geschiedenis van de zaak en wat de mensen raakt. Want we vergeten allerminst dat het om mensen draait.

De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg

Steeds aan uw zijde

Uitbreiding bij De Ruyte Uitvaartzorg. Aangezien daarover ook moet gecommuniceerd worden, zijn wij van Krokant nooit ver weg. Omdat De Ruyte Uitvaartzorg niet enkel figuurlijk maar ook letterlijk aan uw zijde staat, en dat nog duidelijker wordt met de nieuwe vestiging, schreven en ontwierpen wij een toepasselijke brochure.

De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg
De Ruyte Uitvaartzorg

Is uw merk ook aan vernieuwing toe? Of heeft u een project dat gewoon vrààgt om onze toewijding?

Contacteer ons