Brochure & folder

Con Pane Banner

Met een professionele brochure of folder vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Brochure & folder

Zelfs in dit digitale tijdperk waarin iedereen zich online wil profileren, blijft een bedrijfsbrochure of folder een niet te onderschatten communicatiemiddel. Het geeft u de gelegenheid uw bedrijf ook offline in de kijker te zetten bij prospecten en potentiële klanten. Zo kan u tijdens een kennismakingsgesprek meteen duidelijk maken waar uw bedrijf voor staat, welke visie u erop nahoudt en hoe u zich van de concurrentie onderscheidt. Daarnaast kan het ook voor bestaande relaties interessant zijn om op de hoogte te blijven van uw nieuwste bedrijfsactiviteiten en recentste realisaties. Op deze manier kan een papieren folder of brochure niet enkel als herinnering aan een interessante ontmoeting dienen, maar nodigt dit tastbare aandenken ook uit om (opnieuw) contact op te nemen.

Bij Krokant zorgen we ervoor dat uw brochure in het oog springt. Door wervende teksten in een aantrekkelijk design te verwerken. Door in te spelen op wat uw potentiële klanten willen lezen en zien. Een doordacht ontworpen brochure kan uw prospect namelijk sneller overtuigen. Een investering die ongetwijfeld de moeite loont!

Met een papieren bedrijfsbrochure of folder kan u – veel meer dan online – kwaliteit uitstralen. Daarbij spelen niet enkel het gebruikte beeldmateriaal, de typografie en het algehele ontwerp, maar ook de papierkeuze en druktechnieken een belangrijke rol. Om u de tijd en moeite te besparen, volgen wij het hele proces met plezier voor u op! Zodra wij weten waar uw onderneming voor staat en wat u met uw brochure of folder wil bereiken, werken wij aan een ijzersterke content, die verder onderstreept wordt door een professioneel ontwerp. Nadien begeleiden wij u graag bij de papierkeuze en de drukprocedure.

Vraagt u zich af hoe wij die theorie omzetten in de praktijk? Hieronder vindt u een greep uit onze eerdere uitwerkingen.

Zet u uw onderneming ook graag in de picture?

Contacteer ons

Overtuigd?

Contacteer ons