Een professionele uitstraling begint bij een krachtig logo en een uniforme huisstijl.

Jazeker, het oog wil ook wel wat. Wat geldt voor u, geldt ook voor uw doelgroep. Net daarom vertrekken wij bij Krokant vanuit een ijzersterke branding. Trek de aandacht met een spitsvondige, krachtige, of simpelweg betrouwbare bedrijfsnaam, en visualiseer die identiteit met een professioneel, doch persoonlijk ontwerp.

Een herkenbaar logo is namelijk essentieel voor het imago van uw bedrijf. Uw logo is uw handelsmerk. Het moet in het oog springen en een onuitwisbare positieve indruk nalaten. Om dat effect te kunnen behalen, zitten wij graag met u samen, zodat wij inzicht krijgen in uw visie en werking.

Op basis van uw input zorgen wij voor de perfecte mix van typografie, vormgeving en een gezonde portie creativiteit. Bovendien schuilt er achter elke unieke façade een weldoordachte marketingstrategie. We houden niet alleen rekening met de look en feel van uw bedrijf maar spelen ook in op de emoties die bepaalde kleuren en vormen oproepen bij uw publiek.

Een logo en huisstijl die u perfect passen.

Of u nu houdt van moderne ontwerpen of het eerder klassiek ziet. Het maakt niet uit of u een voorliefde heeft voor blauw, of een bloedhekel aan paars. Bij Krokant kan u terecht voor een gepersonaliseerd logo dat aansluit bij uw stijl en voorkeur. Onze grafici blinken uit in hun ongebreideld altruïsme en verruimen met veel plezier hun horizonten. Zo drukken hun designs net datgene uit waar uw doelgroep naar op zoek is.

Geef uw ogen de kost en laat u inspireren door onze eerdere ontwerpen.

Benieuwd naar hoe wij uw bedrijf zouden vormgeven?

Contacteer ons