Tiense Suikerraffinaderij

Tiense Suikerraffinaderij Banner

Tiense Suikerraffinaderij

Wisten jullie dat de Tiense Suikerraffinaderij 2.096.000 suikerklontjes per jaar produceert? Vanaf nu wel!

Om alle stakeholders duidelijk en aangenaam te informeren, maakte Krokant voor de Tiense Suikerraffinaderij in eerste instantie een klassevolle corporate brochure. Verder verzorgt het dagdagelijks concepten, copywriting, infographics, ontwerpen en de correcte opvolging van alle corporate communicatie van de Tiense Suikerraffinaderij, zowel on- als offline. Dit alles met oog op professionaliteit en creativiteit en met respect voor de organisatie en sector.

Toepassingen  Affiche - Brochure - Personeelsmagazine - Programmaboekje - Campagne - Eventcommunicatie - Presentatie - Direct Mailing

Als Tiense Suikerraffinaderij zetten we fel in op kwaliteit, maar ook op originaliteit. Krokant komt ons hier bij elk project tegemoet. Zo komen ze telkens met meerdere lay-outvoorstellen af, maar brainstormen ze ook mee over het hoe en het waarom van een bepaalde communicatie. Begrip is namelijk de beste manier om tot een uitstekend resultaat te komen. Bovendien zijn Jeroen en Elisabeth ontzettend flexibel en zelfs korte deadlines schrikken hen niet af.

Isabelle Roelandts – Tiense Suikerraffinaderij

Kriebelt het?

Contacteer ons