IBeton

IBeton Banner

IBeton

De uiterst sympathieke mensen van IBeton — een familiebedrijf dat bekend is in het Waasland en ver daarbuiten — waren op zoek naar een drastische rebranding en professionele communicatie, zonder de familiewaarden en liefde voor beton overboord te gooien. Daarvoor kwamen ze bij Krokant aankloppen.

Na de voorstelling van het communicatieplan met duidelijke doelen en timings werd de spreekwoordelijke koe bij de horens gevat en de verouderde huisstijl vervangen door een herkenbare, frisse en uniforme visuele identiteit. Van daaruit volgde de website, die alle technische en praktische info op een aangename manier voorstelt.

Krokant werkt dagelijks voor IBeton aan nieuwe concepten en uitwerkingen om hun klanten nog aangenamer van dienst te kunnen zijn.

Zeg niet zomaar ‘beton’ tegen zorgvuldig uitgekozen materialen, die letterlijk het fundament zijn van vele doelen.

Toepassingen   Communicatie­plan - Logo - Huisstijl - Advertentie - Folder - Catalogus - Bedrijfskledij - Direct Mail - Social Media - Website

Krokant heeft ons geholpen om orde te brengen in de algehele communicatieplanning van IBeton. Correct en toegepast advies bij het bepalen van onze nieuwe huisstijl en opmaken van het marketingplan.

Charis Illegems – IBeton

Kriebelt het?

Contacteer ons