De Gekidnapte Kinderwens

De Gekidnapte Kinderwens Banner

De Gekidnapte Kinderwens

Met De Gekidnapte Kinderwens wordt een soms heikel thema als subfertiliteit en ongewenste kinderloosheid aangekaart op een ondersteunende, respectvolle en professionele manier.

Krokant werkte mee aan de branding rond deze voorziening, zodat De Gekidnapte Kinderwens zich op een oprechte manier kan tonen en hulp kan bieden aan deze mensen.

Toepassingen   Logo - Website

Ik vond Krokant via een search op het internet. Ik zat al maanden op een plan te broeden en wou op dat moment zo snel mogelijk van start. Ik vreesde dat het wel enige tijd zou duren voor ik reacties zou krijgen van de verschillende communicatiebureaus. Krokant belde me op na minder dan een uur en waren dus de eerste om te reageren.

Ik bezocht uiteindelijk verschillende mogelijke ‘communicatiepartners’ maar Jeroen en Elisabeth waren de enigen die me ook een ‘partnergevoel’ gaven. Ze luisterden heel goed, dachten mee over mijn project, deden voorstellen, hielden rekening met mijn opmerkingen en hielpen me om ook budgettair de zaken haalbaar te houden voor mijn beginnend bedrijfje. Ook op momenten dat ik dringend extra items en hulp van hen nodig had waren ze steeds beschikbaar en efficiënt.

Neem bij dit alles hun creativiteit en vriendelijke en aangename aanpak en dan weet je waarom zij ook voor uw communicatie de ideale partner zijn.

Veerle Vanquathem – De Gekidnapte Kinderwens

Kriebelt het?

Contacteer ons