Mijn afgelegde weg tot bij Krokant

Lees op deze blogpagina over wat Krokant boeit, biedt, beweegt en bereikt. Verder passeren handige tips en interessante weetjes eveneens de revue. Wil je bepaalde topics uitgelicht zien? Laat het ons gerust weten!

Mijn afgelegde weg tot bij Krokant

Blogbericht 26 april 2019

Aangenaam! Ik ben Kevin, de jongste telg uit de Krokant-dynastie. Deze blog geeft mij als nieuw gezicht de kans om mezelf even voor te stellen. Zo leren jullie de persoon achter de uitwerkingen ook kennen.

Mijn tijdperk bij Krokant begon vorige week. Sinds dan sta ik Carsten bij als Creative Webdeveloper voor alle meer technische online projecten. Websites, webshops, direct mailings… noem het maar op, ik zorg er met plezier voor! Bovendien ontwikkel ik met veel enthousiasme ook aansprekende animaties en explainer videos. Deze activiteiten vormen een mooie combinatie van waarvoor ik studeerde en waar mijn interesses liggen.

Na mijn studie printmedia volgde ik in het hoger onderwijs grafische en digitale media, met crossmedia-ontwerp als afstudeerrichting. Stages bij drukkerijen en VRT NU gaven mij nog meer inzicht in het werkveld. Zo kon ik met de nodige ervaring solliciteren bij Krokant. Hetgeen dus positief is uitgedraaid!

Mijn omgeving beschrijft mij als een goedlachse, uiterst intelligente, bloedmooie en bescheiden jongeman. Iemand gedreven die zich graag dubbel plooit om resultaat te boeken. Dit zowel op professioneel vlak als tijdens het fitnessen, wat een van mijn favoriete bezigheden is. Toch kan ik ook ontzettend genieten van lekker eten. Wellicht bevorderde dat ook de beslissing om voor mij als nieuw teamlid te kiezen.

Zo, genoeg over mij. Mijn focus gaat nu weer naar de opdrachten die op de planning staan. Ik kijk alleszins reikhalzend uit naar wat de toekomst bij Krokant brengt!

Kevin - Webdeveloper en zot van Sherlock

Meer blogberichten lezen?

Terug naar overzicht