In het lang en het breed over de uitbreiding

Lees op deze blogpagina over wat Krokant boeit, biedt, beweegt en bereikt. Verder passeren handige tips en interessante weetjes eveneens de revue. Wil je bepaalde topics uitgelicht zien? Laat het ons gerust weten!

In het lang en het breed over de uitbreiding

Blogbericht 6 december 2018

Je zag het mogelijk al, en sta ons toe om excited te zijn; Krokant breidt uit! Omdat we jullie vanop de eerste rij op de hoogte willen houden van alle nieuwtjes, geven we hierbij nog wat meer duiding.

Krokant wil zijn stempel drukken op het communicatielandschap. Dat doen we met een hecht en creatief team en door spraakmakende projecten de wereld in te sturen. Creativiteit heeft echter ruimte nodig. Om onze spitsvondigheid daarom nog meer de vrije loop te kunnen laten gaan, lijven we twee extra verdiepingen in. Zo bewoont Krokant binnenkort de hele Van Leriuslaan 154 in Boom. Oog op de toekomst, heet dat dan.

Weldra starten dan ook de verbouwingswerken. Concreet maken we zo plaats voor extra vergader- en bureauruimte, een fotostudio en een ruime eetplaats voor onze mensen. Het – naar onze normen – gigantisch terras nemen we er ook graag bij. We kijken nu al uit naar de ochtendlijke brainstorms in een lentezonnetje!

Na de nodige kap-, breek-, bouw- en schilderwerken, verwelkomen wij jullie graag in ons gloednieuw hoofdkwartier. Hou onze social media zeker in de gaten voor de verdere stand van zaken!

Jeroen - Zaakvoerder en zot van woordspelingen

Meer blogberichten lezen?

Terug naar overzicht